zondag 11 maart 2018

Dromen van snorkelen bij Zanzibar en game drive in Tanzania

                            Droomreis, 
                            in samenwerking met Simon,
                            van reisorganisator Travel Bird




Wanneer mijn lieve Erna veertig jaar trouwe dienst bij de gemeente Amsterdam achter haar rug heeft, vinden wij dat de hoogste tijd om het met een bijzondere reis te vieren. Vier decennia lang dag in dag uit pendelen tussen buitensteden/-dorpen en de hoofdstad mag zeer terecht worden beloond. Vooral omdat het altijd gepaard ging (en nog gaat) met een vrolijke stemming en plezier in haar werk. Voorheen per auto (Hilversum-Amsterdam), nu al jarenlang op de fiets van Limmen naar NS-station Heiloo, vervolgens met de trein naar Mokum. Een ongelooflijke prestatie, waarvoor ik mijn Chinese hoed (overgehouden aan pendelen door het Noord-Hollands duin met mijn becak) in een diepe buiging afneem.

Het wordt grandioos genieten voor ons, eilandfreaks en natuurgenieters die wij zijn. Snorkelen, game drives en vooral lachen en lekker eten in tropisch zonnige omstandigheden.
Zo'n feestje kan een stuk minder ...

De (foto)reportage vergt nog enig geduld. Deze wordt geplaatst als onze droomreis daadwerkelijk is gemaakt. Fantastisch vooruitzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten